Toimitamme palvelemalla

Järkevät toimitusratkaisut- Arjen helpottamista kustannustehokkaasti, yllättävissäkin tilanteissa yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme toimineet luotettavana kuljetuspalvelujen tarjoajana Turun talousalueella yli 30 vuotta. Kokemuksen myötä pystymme tarjoamaan nopeaa ja täsmällistä kuriiritoimintaa kustannustehokkaasti ja joustavin ehdoin. Hoidamme tarvittaessa niin pakettitoimitukset, noudot ja viennit posteista ja Matkahuollosta kuin yritysmuutot sekä monet muut säännölliset ja epäsäännölliset ajot.

Iloinen asiakaspalvelu – Ensin palvellaan, sitten kuljetetaan, aina iloisesti

Pienen kuljetusyrityksen etuna meillä on aina oikea henkilö puhelimen päässä ja kyky reagoida nopeasti asiakkaan tarpeisiin. Ammattiylpeytemme on pienlogistiikkakonsultointi, luotettava toimitus sekä iloinen palveluasenne!

Enemmän kuin kuljetus – Noudetaan, viedään, hoidetaan

Meille voit ulkoistaa pienlogistiikan niin säännölliset kuin satunnaiset kuljetukselle; palvelemme kaikissa kuljetuksiin liittyvissä asioissa ja ongelmissa. Liikenteessä edustamme asiakastamme ja pyrimme kustannustehokkaaseen sekä ennen kaikkea luotettavaan ja vastuulliseen kuljetuskumppanuuteen. Olemme osa asiakkaidemme arvoketjua, koska kuljetettavan paketin ja kirjeen mukana kulkee vastuu koko toimitusketjun valmistumisesta.

Osana yhteisöä ja ympäristöä

Haluamme olla vastuullinen ja aktiivinen toimija alallamme ja osana ympäröivää yhteisöä. Panostamme koulutukseen ja toimintatapojemme jatkuvaan kehittämiseen.

Turvallisuus

  • Kuljettajamme ovat kokeneita.
  • Kalustomme kunto on varmistettu säännöllisin huoltovälein.
  • Liikenteessä edustamme asiakastamme, ja turvallisuus on prioriteettimme.
  • Noudatamme asiakkaiden käytäntöjä ja ohjeistuksia lähetyksiä haettaessa ja noudettaessa.

Ympäristö:

  • Suunnittelemme ajoreitit kustannustehokkaasti.
  • Kierrätämme kuljetuksen vaatimat pakkausmateriaalit.
  • Toimistomme on paperiton.

Yhteisö:

  • Olemme mukana Kaarinan yrittäjissä ja BNI-yritysverkostossa. Uskomme yhteistyön voimaan ja osaamisen kehittämiseen jakamalla tietoutta.

Historia

Luotettava kuljetuspalvelujen tarjoaja jo 30 vuotta

Esaway Oy perustettiin jo 1990- luvun alussa. Silloin puikoissa oli nykyisen omistajan Mian isä. Ensimmäiset asiakkaat olivat Kaarinan Krossin alueelta, ja osa ensimmäisistä asiakkaista ovat lähettiautomme matkassa edelleen. Mia vaihtui yrityksen johtoon vuonna 2005. Palvelutarjonta on elänyt aina asiakkaiden tarpeiden mukaan – vakiona pysyy arvomme asiakaspalvelussa: kuljetukset hoidetaan sovitusti ja luotettavasti. Pyrimme aidosti auttamaan asiakastamme poikkeus- ja “kriisi”tilanteissa. Uskomme vahvasti, että kuljetuksia tehdessä edustamme asiakastamme ja täten meille onkin tärkeää pirteä asiakaspalvelu ja joustavuus. Vahvuutenamme on ennakointikyky, jotta riskit minimoidaan ja ongelmilta vältytään.

Ota yhteyttä, selvitetään kuljetustarpeet ja teemme vertailun kestävän tarjouksen palveluistamme!

Hyppäsin ohjaksiin vuonna 2005 kun yritys siirtyi isältäni minulle. Nautin työstäni yrittäjänä, koska teen joka päivä töitä itselleni ja asiakkailleni – olen itse vastuussa palvelun tasosta. Toimintaperiaatteina Esawaylla on pitää palvelun taso korkeana ja reagointi nopeana. Usein meille soitetaan siinä vaiheessa, kun asiakas on jo yrittänyt saada palvelua muualta, mutta ongelmia on syystä tai toisesta ilmaantunut. Autamme asiakkaita sekä säännöllisissä kuljetusasioissa että hätäapuna yllättävien toimituksien kanssa. Persoonana ja yrittäjänä olen Aina Valmis Partiolainen.

Mia Linnansuu