Esaway palvelee kaikissa kuljetuksiin liittyvissä asioissa ja ongelmissa säännöllisenä tai satunnaisena palveluna. Hoidamme puolestasi päivittäiset Posti- ja Matkahuolto-asiat sekä muut kirje- ja pakettikuljetukset. Jos yrityksellänne itsellään ei ole omia Matkahuollon tunnuksia ja kuljetustarpeenne on satunnaista, voitte hyödyntää Lähettipalvelu Esawayn Matkahuollon tunnuksia. Näin satunnaiset kuljetukset sujuvat helposti ja joustavasti.

Meiltä saat sovitun hinnan, johon ei tule yllätyksellisiä lisiä. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä kuljetustarpeenne ja sovimme kanssanne selkeän hinnan.

Raksakyyti

Rakennusalan yrityksillä menee kallista aikaa hukkaan, jos työ keskeytyy kuljetuksen vuoksi. Toimitamme tarvittavat tuotteet työmaalle vaikkapa aamunkoitteessa. Mukanamme kulkee kaikki tarvittava 3 metrin mittaan saakka.

Kukkakyyti

Kukkakyyti kuljettaa kukkalähetykset, viinipullot, herkkukorit, liikelahjat ja muut muistamiset asiakkaille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille. Pienet lahjat ovat mainio tapa muistaa yhteistyökumppaneita juhlapäivinä, mutta jätä maakuntamatkailu Esawaylle!

Muuttokyyti

Tarjoamme muuttoapua esimerkiksi yrityksesi muuttaessa uusiin toimitiloihin. Kauttamme saat vuokrattua myös pelkästään muuttolaatikot ja kuljetuksen muuttolaatikoille. Toimitamme tavaranne sovitussa aikataulussa joustavasti ja varovasti.

Eväskyyti

Kuljetukset kätevästi henkilökunnan lounaille, asiakastilaisuuksiin tai palavereita varten. Ulkoistamalla eväsmurheet ei tarjottavien hankinta jää viimetippaan, eikä henkilökunnan arvokasta aikaa menee hukkaan. Kuljetuksia voidaan järjestää säännöllisesti tai tarpeen mukaan.

Lääkekyyti

Kauttamme myös lääkekuljetukset hoituvat luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi apteekeille, sairaaloille ja hoitokodeille. Kuljetusapumme voi olla säännöllisestä tai tarpeen mukaan.

Dokkarikyyti

Kuljetamme puolestasi dokumentit ja asiakirjat lyhyelläkin varoitusajalla. Se on erinomainen ratkaisu silloin, kun on kiire ja lähetys on saatava perille nopeasti ja luotettavasti. Dokkarikyyti soveltuu myös kirjanpitomateriaalin ja arkistojen siirtoon.

Pyykkikyyti

Viemme puolestasi esimerkiksi yrityksesi matot tai työvaatteet pesulaan ja tuomme puhtaat takaisin. Pyykkikyyti toimii tarpeen mukaan tai säännöllisenä palveluna.

Labrakyyti

Hoidamme näytekuljetukset luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien ja lääkäriasemien laboratorioille sekä erilaisille teollisuuden tutkimuslaboratorioille.