Dokkarikyyti

Dokkarikyyti on tarkoitettu kaikille yrityksille, joilla on dokumentteja. Tilitoimistot voivat tilata lähettipalvelun kuljettamaan esim. tilinpäätöskauden mapit suoraan asiakkailleen, ja muut yritykset voivat tilata dokkakyydin kuljettamaan materiaalit tilitoimistoon. Molemmilta vapautuu varastotilaa, kun vanhat materiaalit eivät makaa nurkissa, ja kirjanpito pysyy ajantasalla! Kuljetamme materiaalit halutessanne säännöllisesti tai tilattaessa tarpeidenne mukaan.

Pyykkikyyti

Viemme puolestasi esimerkiksi yrityksesi matot tai työvaatteet pesulaan ja tuomme puhtaat takaisin.

Muuttokyyti

Tarjoamme muuttoapua esimerkiksi yrityksesi muuttaessa uusiin toimitiloihin.

Eväskyyti

Kuljetukset kätevästi henkilökunnan lounaille, asiakastilaisuuksiin tai palavereita varten. Ulkoistamalla eväsmurheet ei tarjottavien hankinta jää viimetippaan, eikä henkilökunnan arvokasta aikaa menee hukkaan. Kuljetuksia voidaan järjestää säännöllisesti sovittujen aikataulujen mukaisesti tai tilattaessa. Kerro meille vain aika ja paikka!

Raksakyyti

Rakennusalan yrityksillä menee kallista aikaa hukkaan, kun työ keskeytyy ja henkilökunta lähtee työmaalta rautakauppaan. Tarvittavat tuotteet toimitetaan työmaalle vaikkapa aamunkoitteessa. Mukanamme kulkee kaikki tarvittava 3 metrin mittaan saakka.

Kukkakyyti

Kukkakyyti kuljettaa kukkalähetykset, viinipullot, herkkukorit, liikelahjat ja muut muistamiset asiakkaille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille. Pienet lahjat ovat mainio tapa muistaa yrityksellesi tärkeitä henkilöitä juhlapyhinä ja merkkipäivinä, mutta jätä maakuntamatkailu Esawaylle!

Labrakyyti

Terveydenhuoltoalalle tarkoitettu labrataksi kuljettaa vaikkapa näytteitä, apuvälineitä, varaosia, muotteja ja dokumentteja nopeasti ja luotettavasti sinne, missä niitä tarvitaan. Luotettava yhteistyökumppani nopeuttaa toimintaa ja helpottaa arkea, sekä tuo asiakkaille joustavuutta.

Lääkekyyti

Kauttamme myös lääkekuljetukset hoituvat luotettavasti ja ajallaan.