Esawayn kuljetuksiin voit luottaa

Me Esawaylla hoidamme kuljetukset entiseen tapaan hankalinakin aikoina, jotta sinulla jää resurssit yrityksesi muuhun toimintaan.

Voimme auttaa sinua esimerkiksi näin:

  • Kukkakyyti: Kuljetamme kukkalähetykset, viinipullot, herkkukorit, liikelahjat ja muut muistamiset asiakkaille, henkilökunnalle sekä yhteistyökumppaneille.
  • Eväskyyti: Kuljetamme kätevästi ruuat henkilökunnalle, asiakastilaisuuksiin tai palavereita varten. Ulkoistamalla eväsmurheet ei sinun tarvitse pohtia kauppareissuja!
  • Lääkekyyti: Kauttamme myös lääkekuljetukset hoituvat luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi apteekeille, sairaaloille ja hoitokodeille. Kuljetusapumme voi olla säännöllisestä tai tarpeen mukaan.
  • Labrakyyti: Hoidamme näytekuljetukset luotettavasti ja ajallaan. Palvelu sopii esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien ja lääkäriasemien laboratorioille sekä erilaisille teollisuuden tutkimuslaboratorioille.

Meiltä saat suuren määrän myös muita palveluita, jotka tukevat yrityksesi toimintaa, eikä sinun tarvitse huolehtia kuljetuksista vaan voit jättää ne meidän huoleksemme!

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä mikä palvelu olisi juuri sinun yrityksellesi sopiva – meille mikään kuljetus ei ole liian pieni tai kiireinen.

Esaway – toimitamme palvelemalla!